Stagiair Marketing & Communicatie (m/v)

Wat ga je doen?

Meedraaien in het team van Mieters betekent kennis opdoen van allerlei vakgebieden. Je werkt samen met experts in vormgeving, copywriting, marketing, communicatie en webontwikkeling. Zij nemen je mee in hun dagelijkse taken. Vervolgens ga je snel zelf aan de slag met taken op het gebied van marketing, (interne of externe) communicatie en social media. Zo bepaal je bijvoorbeeld de middelenmix voor klanten en onderhoud je websites. Het is maar net waar jouw talent ligt. Daarnaast wordt een proactieve houding beloond. Je krijgt de ruimte om aan te sluiten bij diverse projecten of zelf voldoende projecten uit te voeren.

Wat vragen wij van jou?

Heb jij feeling met social media, begroet jij ’s morgens eerder je timeline dan je
huisgenoot en maken termen als CMS, HTML, SEO en SEA jou nieuwsgierig? Dan heb je waarschijnlijk de juiste studie gekozen en zijn wij enthousiast! Wij zoeken jou als je derde- of vierdejaars hbo-student bent in de richting van marketing, communicatie of iets soortgelijks én beschikbaar bent per september 2019. Je vindt het leuk om ons mee te nemen in de nieuwste marketingtrends en vindt het interessant om te ervaren hoe het echte marketing- en communicatievak werkt. Natuurlijk beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes, ben je flexibel genoeg om in een team van specialisten te werken en heb je tijdens je studie en bijbaan genoeg bagage opgebouwd om zelfstandig aan de slag te gaan.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een veelzijdige stage van 5 maanden, waarvoor je een goede stagevergoeding per maand ontvangt. Je krijgt tijd en ruimte om met je studieopdrachten aan de slag te gaan, want voorop staat dat jij je stage goed afrondt. Naast je stage bieden we de mogelijkheid om tegen een vergoeding in vakanties en/of vrije tijd extra ervaring op te doen. Jouw werkplek is ons kantoor in Stadskanaal.

Solliciteer direct!

Heb je vragen over de vacature of de mogelijkheden? Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die we zoeken? Zoek je een afstudeerstage? Neem dan gerust contact met ons op: stuur een motivatiebrief naar carin@mieters.nl
of vul het onderstaande formulier in.

Wij zijn heel benieuwd wat jou Mieters maakt!

3 + 13 =

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring