Contentstrategie

Schrijven is toch niet zo moeilijk?

Klopt.
Schrijven kan je wel.

Weet je mensen ook te
boeien?
||
binden?
||
activeren?

Het is heel frustrerend dat je een mooie website hebt laten bouwen, maar geen bezoekers krijgt. Dat je veel tijd in het schrijven van een blog steekt, maar deze door niemand wordt gelezen. Dat je vol trots een nieuwsbrief verstuurt, maar deze weinig wordt geopend. Dat je leuke socialmediaberichten online hebt gezet, maar weinig tot geen mensen bereikt.

ALLES VALT EN STAAT MET EEN DOORDACHTE CONTENTSTRATEGIE!

Teksten laten schrijven door een tekstschrijver in Groningen
R

Strategie

Samen werken we doelgericht. Volgens een helder en haalbaar plan.

Doelgroep

Samen kijken we wie jouw doelgroep is waardoor jij heel strategisch jouw content kunt inzetten.

R

Onderscheiden

Met je hoofd boven het maaiveld uitsteken, is meer dan alleen mooie content creëren. Het is ook boeien en binden door jezelf te blijven.

Sterke campagne

Met een doordachte strategie maken we van jouw campagne een groot succes!

Tone of voice

Met een duidelijke schrijfstijl trek je klanten aan die bij jou en jouw onderneming passen

Doelgericht

Zonder doel geen strategie, geen plan om naartoe te werken. We werken altijd gericht, zodat jij jouw doel behaalt.

Waarom een contentstrategie?

Je schakelt mij in voor:

Campagnes
Social media
Website/blog

Content schrijven is misschien niet heel moeilijk. Je moet wel weten hoe je het onder de aandacht van jouw doelgroep brengt. Dan is het belangrijk om een strategie te hebben.

Een contentstrategie geeft richting, een stip op de horizon. Het is geen leidraad, wat veel mensen denken. Je mag gerust een beetje afwijken. Soms is dat ook echt nodig. Dan kan het zelfs handig zijn om een plan B te hebben of dat je weet te tweaken of een nieuwe plottwist te schrijven.

Met een doel voor ogen schiet je niet met losse flodders, maar creeër je content (voor een blog tot een podcast of video) om het vervolgens heel bewust via één of meerdere communicatie-uitingen te verspreiden.

 

Wat anderen zeggen

Sisters Makelaardij

De originele ideeën voor onze kaart en social media, en de totale begeleiding in de planning heeft ervoor gezorgd dat wij op een ontspannen manier naar de opening hebben toegeleefd en dat we veel complimenten hebben gekregen voor de hele aanpak.

Je betrokkenheid is jouw kracht en we zullen Mieters zeker bij anderen aanbevelen!

Jeroen & Ivette

Tijdens de 1-op-1 coaching leerde Carin mij alles over hoe ik met de juiste content mijn doelgroep kan bereiken. Daarnaast gaf ze mij veel tips over marketing en hoe je social media kan inzetten.

Ik heb veel gehad aan de coaching van Carin en weet nu veel beter hoe ik teksten kan schrijven om de juiste klanten aan te trekken.

Waarom zou je met mij samenwerken?

Als creatieve contentstrateeg sta ik klaar voor ambitieuze mkb’ers en zpp’ers, die hun fanbase willen laten groeien. Innovatieve ondernemers die het lef hebben om buiten de geijkte lijntjes te kleuren. Ondernemers die niet in de massa willen opgaan. 

Met ruim 15 jaar ervaring als copywriter / tekstschrijver (gespecialiseerd in SEO), redacteur en contentstrateeg weet ik als geen ander hoe belangrijk content (tekst en beeldmateriaal) en een goede contentstrategie voor jouw onderneming zijn.

Met content die prikkelt en een duidelijke strategie weet jij je te onderscheiden van concurrenten, omdat jij (potentiële) klanten boeit, bindt maar bovenal activeert!