Een greep uit ons werk

Buist Solar 

Voor deze zonnepanelenspecialist in Stadskanaal mogen wij de gehele marketing en vormgeving verzorgen. We denken mee, adviseren en voeren uit. Dit doen we al meerdere jaren. Alle communicatie-uitingen zijn voorzien van een stralende smiley, die inmiddels fungeert als mascotte van het bedrijf.

 

FietsXXL website
FietsXXL
Cleanstream website
Cleanstream website
De Graaf waterontharders website
De Graaf waterontharders
Carefield Zorg website
Carefield Zorg

” Het is knap dat je aan een paar woorden genoeg hebt om van een saai onderwerp een  pakkend verhaal te schrijven .”

Verrassend Stadskanaal

Verrassend Stadskanaal is een tweejarig evenement dat voor en door inwoners uit de gemeente Stadskanaal wordt georganiseerd. Ook Mieters draagt een steentje bij. Al vele jaren verzorgen wij uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van marketing en design. De huisstijl hebben we een upgrade mogen geven, waardoor het weer een frisse uitstraling heeft gekregen.

 

Dak & Gevel Noord

Social media zijn fantastische kanalen om in contact te komen met (potentiële) klanten. Jouw fans! Dat is wat Dak & Gevel Noord wil. Regelmatig posten we strategisch een bericht op de tijdlijn van hun Facebookpagina, zetten we LinkedIn in of plaatsen we een korte video op YouTube. Daarnaast maken ze gebruik van de advertentie mogelijkheden om hun bereik te vergroten en leads te genereren.

Dakcoating Noord - Social Selling advertentie
Social Selling
Dakcoating Noord - Social Selling live
Livegang social campagne
Dakcoating Noord - Social Selling statistieken
Monitoren en analyseren

Swydo

Sinds 2018 verzorgen wij de ontwerpen voor de website van Swydo. Deze ontwerpen worden door hun webbouwers gebruikt als blauwdrukken. Hierdoor zijn zij in staat om een concept snel te toetsen op gebruikstvriendelijkheid en tot op een pixel nauwkeurig.

Bakker Joost

Deze bakker in Odoorn bakt overheerlijke broden en andere lekkernijen. Om heel Nederland te laten genieten van zijn bakkunsten, hebben wij voor Bakker Joost een webshop mogen bouwen. Door social media slim in te zetten, weten mensen uit alle windstreken de shop inmiddels online te vinden. De pakketten vliegen daardoor als warme broodjes over de toonbank!

” Jij bepaalt niet wie jouw klanten zijn.
Klanten kiezen voor jou. “

NB+ Groep

Een magazine is een prachtige weggever voor op een beurs of om aan klanten mee te geven. Voor NB+ Groep hebben we een glossy mogen maken van meer dan 70 pagina’s. Het gehele proces van het opstellen van een plan, teksten schrijven, het ontwikkelen van de vormgeving tot het aanleveren bij de drukker hebben we mogen uitvoeren. 

Logo’s