Klanten komen bij ons omdat ze een (nieuwe) website willen hebben, hun socialmediakanalen actueel moeten blijven, een nieuwsbrief maandelijks willen versturen of een tekst willen laten schrijven. Uiteraard vinden wij dat heel leuk. Daar worden wij ook heel blij van. Wist je dat dit niet de redenen zijn waarom jij bij ons komt? Dit is uiteindelijk ook niet waarvoor jij ons betaalt.

‘Huh?’, horen wij jou denken.

Jouw publiek

Het creëren van jouw wensen zijn niet het doel waarom jij bij ons komt. Een website of een nieuwsbrief is het middel waarmee jij jouw doel wilt bereiken. Evenals al onze klanten wil jij mensen benaderen en activeren, zodat zij jouw product of dienst afnemen en jij meer omzet krijgt. Hoe jij jouw publiek bereikt, bespreken we tijdens een befaamde ‘blueroom-strategiesessie’.

Blueroom-strategie

In deze sessie ontwikkelen we een ‘blueprint’, een doordacht plan, waarin vermeld staat wat jouw doel is en hoe wij samen dat doel gaan behalen. We kunnen een gelikte website voor jou ontwerpen, bouwen en online zetten, maar als er vervolgens niets mee wordt gedaan dan is het zonde van de investering. Uiteraard schrijven we pakkende nieuwsbrieven en content voor jouw socialmediakanalen. Ook hier geldt: zonder een doordacht plan doe je maar wat.

Einddoel

Marketing is te vergelijken met autorijden. Als je van Stadskanaal naar Rosmalen wilt, geef je in het navigatiesysteem de plaatsnaam en straatnaam op. Wil je het heel specifiek maken, dan stel je het huisnummer in. Hoe specifieker jij je doel maakt, des te duidelijker het is welke richting je op wilt. Onderweg kun je de weg afgaan om te tanken of tussendoor nog een bezoek af te leggen. Je weet altijd weer op de route te komen, die jou naar jouw eindbestemming brengt.

De middelen die wij creëren dragen bij aan het behalen van jouw doel. Dat kan bijvoorbeeld zijn: meer naamsbekendheid, meer verkeer naar de website of meer leads. De ‘blueprint’ die we samen ontwikkelen, zorgt ervoor dat we niet zomaar wat doen.

Brainstormen

Heb jij een doel voor ogen? Wil je daarover met ons brainstormen?
Neem contact met ons op. We maken graag samen met jouw een ‘blue print’, zodat de middelen die jij wilt laten creëren ervoor zorgen dat jij jouw doel bereikt!

Meer lezen?

Reserveer jouw lunch!

Prik een datum:

Privacyverklaring