SSH Hosting

Secure Shared Hosting

Bij shared hosting gaat het niet alleen of je eigen website en e-mail goed beveiligd en betrouwbaar zijn. Jouw reputatie hangt af van  diverse factoren in je shared hostingomgeving.

Wij bieden een gecontroleerde omgeving waarbij je alleen op ons server wordt toegelaten als je aan onze strenge eisen voldoet en blijft voldoen.

Veiligheid

Backup’s

 

  • Meerdere backup’s op meerdere locaties
  • 16 km tussen hosting- en backupserver
  • Extra backup’s op webserver voor een vlotte restore

Hoe veilig is je backup bij een stroomstoring of bij brand als er wordt ge-backuped in hetzelfde datacenter en meestal zelfs in hetzelfde rack?
Een backup van andere hostingpartijeen is meestal niet meer dan een kopie van de server die in hetzelfde rack staat van het hostingcentre.

Je kunt vele situaties schetsen waarbij dat soort backup’s geen veiligheid bieden.
Onze backup-server staat in een datacentre 16 kilometer vanaf het hostingcentre waar onze webserver staat.

Ook is het bij vele hostingpartijen gebruikelijk slechts één backup te maken. Wij maken er meerdere, waardoor we niet alleen de backup van de dag er voor kunnen aanbieden maar ook een oudere backup kunnen leveren.

 

Features

De optelsom voor een veilige omgeving

beveiligings-certificaat

Voor een beveiligde verbinding wordt er een Let’s Encrypt beveiligingscertificaat geinstalleerd. Dit certificaat zorgt voor de htpps voor jouw website. Zonder een ssl-certificaat krijgt je website de markering ‘onveilig’. 

periodieke updates

Op onze server staan aleen websites die geregeld worden ge-update. Om zeker te zijn dat alle website en haar plugins veilig zijn verzorgd Mieters deze updates. De veiligheid op jouw webserver wordt namelijk ook bepaald door de andere websites op dezelfde server.

meerdere backup's

Er is altijd een backup beschikbaar. Niet alleen van gisteren maar ook van een langere tijd geleden. Dat is handig als je er achterkomt dat je enige dagen geleden een foutje maakte. Dan zetten wij de backup weer terug. 

 

voorkom blacklisting

Backlisting besschadig je online reputatie. Als één van de gebrukkers van de websserver spam verstuurd beschadigd dat de reputatie van de gehele server. Daarom kunnen er van onze server geen grote hoeveelheden email worden verstuurd. 

anti spam

Flexfilter

Het beschermen van de reputatie van uw merk en IT-systemen is cruciaal, maar net zo belangrijk is de reputatie van uw systeem in de buitenwereld. SpamExperts zorgt ervoor dat u onderdeel bent van de e-mail beveiligingsoplossing in plaats van het probleem, door integriteit en positieve klantreputatie te verzekeren.

Nooit meer gedoe met e-mail. E-mail die niet aankomt of e-mail die niet bij de ander aankomt hoort met het Flexfilter tot de verleden tijd. Dankzij….

  • Email fallback: Als u offline bent wordt uw e-mail vastgehouden tot het bezorgd kan worden zonder dat deze verloren gaat.
  • 100% Uptime van het flexfilter

.

 

pakketten

Secure Shared Hosting

Regular
SSH Hosting 

SSL-certificaat (https:)

WordPress en plugins worden minimaal twee keer per jaar ge-update

Geen grote hoeveelheden e-mails versturen (voorkom blacklisting)

Multiple backups in een ander datacenter

Hosting, 16-core server met SSD-harde schijven (zeer snel)

20,00 per maand

Premium Secured Shared Hosting
(meeste veilig)

SSL-certificaat (https:)

WordPress en plugins worden minimaal twee keer per jaar ge-update

Geen grote hoeveelheden e-mails versturen (voorkom blacklisting)

Multiple backups in een ander datacenter

Hosting, 16-core server met SSD-harde schijven (zeer snel)

Monitoring van alle activiteiten op de website.
Er wordt o.a. gescand op maleware

Flexfilter: Spam-, phishing- en virusfilter.

Email fallback: Uw e-mail wordt vastgehouden net zolang tot het bezorgd kan worden.

100% Uptime van het flexfilter

30,00 per maand