Werkwijze

 

Elk eerste contact begint met een vrijblijvend gesprek waarin we graag een indruk krijgen van je werk en hoe wij je kunnen ondersteunen. In dit gesprek geven we vrijblijvende tips en lichten we onze werkwijze toe.

Wij zijn er voor iedereen! Grote organisaties of starter?

Wat kun je verwachten aan kosten?

Bij ons is iedereen gelijk. Voor elke opdracht berekenen we de tijd die we daadwerkelijk aan je besteden. En dat kan al vanaf 15 minuten! Niks geen verborgen kosten of afronding op hele uren. Alle werkzaamheden verantwoorden we middels een overzicht.

 

Begeleiding en Advies

We komen graag bij jou langs om te begeleiden en adviseren. Ook deze tijd berekenen we helder en transparant.

 

Advies (gesprek)

Ook voor advies, brainstormen, het maken van plannen of visuele voorstellen, kun je ons inhuren. Op basis van dit (betaalde) advies maken wij graag een voorstel of je kunt er rechtstreeks mee naar een leverancier.
Wij zijn onafhankelijk en produceren zelf niets. Wij moeten het hebben van het adviseren, bedenken, vormgeven en de organisatie rondom jou opdracht.

Bereikbaarheid

Lekker gemakkelijk! Ook via WhatsApp en Zoom staan we voor je klaar.

Berekenen jullie ook overlegtijd?

Overleg is noodzakelijk om een opdracht uit te kunnen gaan voeren. Vaak kost het goed in beeld krijgen van de opdracht meer tijd dan de uitvoering zelf. Overleg is een belangrijk deel van het proces en is onderdeel van de kosten.

En wat als jullie onderling overleggen?

Een vlug onderling overleg berekenen wij niet door. Een brainstormsessie om de werkzaamheden op elkaar af te stemmen is af en toe noodzakelijk. Interactie brengt creativiteit en is een waardevol onderdeel van ons creatieve proces. Het antwoord is dus: ja. Die kosten berekenen we.