Teksten laten schrijven

Teksten laten schrijven voor jouw website, blog, nieuwsbrief, persbericht, advertorial of socialmediakanalen?

Het is heel frustrerend dat je een mooie website hebt laten bouwen, maar geen bezoekers krijgt. Dat je veel tijd in het schrijven van een blog steekt, maar deze door niemand wordt gelezen. Dat je vol trots een nieuwsbrief verstuurt, maar deze weinig wordt geopend. Dat je leuke socialmediaberichten online hebt gezet, maar weinig tot geen mensen bereikt.

SEO-teksten laten schrijven

De website is het online visitekaartje voor een onderneming. Dan wil je graag dat deze er mooi uitziet, maar bovenal bezoekers trekt die klant worden. Het eerste is meestal geen probleem. Wat we vaak zie bij bedrijven die hun eigen website vullen, is dat zij zich verkijken op het schrijven van de teksten. Uiteindelijk gaat het om de inhoud.

Iedereen kan schrijven. Niet iedereen kan met zijn/haar teksten de ideale klant boeien, binden en activeren. Daarnaast zijn er nog SEO-richtlijnen waar je mee te maken hebt. Kortom, door zomaar even teksten te schrijven wordt een website of een blog niet vindbaar in zoekmachines.

 

 

Teksten laten schrijven door een tekstschrijver in Groningen

 

Storytelling

Teksten laten schrijven doe je natuurlijk niet alleen om Google te verleiden. Je wilt uiteindelijk jouw publiek (ideale klanten) bereiken. Zij zijn de mensen die de content lezen. Aan alleen lezen heb je niets. Je wilt dat ze na het lezen actie ondernemen. Een formulier invullen om bijvoorbeeld een product of dienst te bestellen.

De teksten die je laat schrijven moeten de lezer boeien. Als je de lezer weet te boeien, dan moet je hem of haar binden. Je doet dit door jouw verhaal te vertellen. Je moet het op een manier vertellen dat het ook interessant en belangrijk is voor de lezer.

Door verhalen te delen, schep je een band. Verhalen roepen emoties en herkenning op. Het is een ideale manier om contact te maken en in beweging te brengen (activeren).

Welke teksten kan jij door mij laten schrijven?

 • Webteksten
 • Blogs
 • Nieuwsbrieven
 • Content voor social media
 • Jaarverslagen
 • Persberichten
 • Advertorials

 

 

Voordelen teksten laten schrijven: 

 • Webteksten voldoen aan SEO-richtlijnen (SEO-proof).
 • Jouw website/webshop is beter vindbaar in de zoekresultaten van Google.
 • Meer bezoekers én conversie op de website.
 • Altijd pakkende teksten gericht op jouw ideale klant.
 • Teksten die boeien, binden én activeren.
 • Tijd overhouden om je bezig te houden met jouw business.

 

 

Carin Heutinck is tekstschrijver bij Mieters bureau voor marketing en grafische vormgeving in Stadskanaal waar zij teksten schrijft om mensen met elkaar te verbinden

Wie ben ik?

Ik, Carin Heutinck, heb meer dan tien jaar ervaring in het schrijven van teksten voor bedrijven, instellingen, stichtingen en verenigingen. Van SEO-teksten schrijven tot content voor socialmediakanalen, en van persberichten en advertorials schrijven tot het redigeren van jaarverslagen. Over de meest uiteenlopende onderwerpen weet ik een mooie, pakkende tekst te schrijven!

Tijdens mijn studie Nederlandse Taal & Cultuur heb ik stage mogen lopen bij uitgeverij Wolters-Noordhoff. Hier heb ik veel redactionele werkzaamheden uitgevoerd, en is mijn interesse in de Nederlandse spelling en grammatica nog meer gegroeid. Je kunt mij gerust een ‘taalfreak’ noemen. 

Na mijn studie ben ik mij gaan verdiepen in webteksten. SEO is echt heel leuk en interessant! Ik vind het een sport om met behulp van zoekwoorden teksten te schrijven, die niet alleen in zoekmachines scoren maar waarmee je ook klanten weten te boeien, binden en activeren. 

Wil jij jouw teksten laten schrijven door mij?
Of heb je teksten geschreven en wil je ze laten redigeren, corrigeren of herschrijven?

Stuur een e-mail of WhatsApp, of neem telefonisch contact met mij op. Ik informeer je graag vrijblijvend over de mogelijkheden en denk met je mee. 

Bij mij is jouw content in goede handen!

Wat zeggen anderen over mij?

“Ik heb Carin benaderd omdat de teksten op mijn zakelijke website echt niet meer bij me pasten. Carin werkte langer met een kennis van mij en die sprak vol lof over haar werkwijze. Dus toen ik een nieuwe tekstschrijver wilde inhuren wist ik meteen bij wie ik moest aankloppen. En ik ben heel blij met mijn keuze. En ook dat Carin de ruimte had om mij vrij snel van dienst te zijn. Na ons gesprek wist Carin precies wat ik nodig had om mijn doelgroep op de juiste manier aan te spreken. Ik ben heel tevreden over de nieuwe teksten en heb Carin haar werkwijze als heel plezierig ervaren.”

Santousha – Virtual Creatives

Carin heeft aan een paar woorden genoeg om over een saai onderwerp een mooie, pakkende tekst te schrijven.”

Marjan – Sisters Assurantiën

Wil je jouw teksten door mij laten schrijven?

Ja, ik wil graag kennismaken!

Privacyverklaring