Gratis Content Call

Vind je het leuk om jouw eigen teksten te schrijven, maar heb je nog geen aanvragen via jouw website gekregen? Reageert niemand op de teksten die je post op Instagram? Meld je dan aan om kans te maken op een gratis content call.

 

Elk maand selecteer ik twee personen voor een gratis gesprek van 30 minuten.

 

 

Maak kans op een gratis content call van 30 minuten

Het is mijn missie om ondernemers en organisaties te helpen hun verhaal te vertellen, zodat zij zichtbaar zijn en blijven bij hun (potentiële) klanten. Ik help jou jouw eigen content te schrijven die het publiek prikkelt en waarmee jij hen overtuigt van jouw waarde. Op die manier creëer je naamsbekendheid en een consistente stroom aan klanten.

Wil jij mensen boeien, binden en activeren met jouw eigen geschreven teksten? Dan is deze gratis content call zeker geschikt voor jou!

Tijdens de sessie bekijken we samen wat je doelen zijn en waar je tegenaan loopt. Ik geef je handvatten en tips om meer uit je eigen content te halen, zodat je vol vertrouwen en met veel plezier content schrijft waarmee jij klanten weet te boeien, binden en activeren!

Elke maand selecteer ik twee kandidaten voor een gratis content call. De volgende selectiedatum is op vrijdag 30 april.

Als ik jou heb geselecteerd, ontvang je van mij persoonlijk bericht om een datum en tijdstip te plannen. Ook als je niet bent geselecteerd, ontvang je van mij bericht.

Om jou tijdens de content call zo goed mogelijk te helpen, vraag ik je vooraf een aantal vragen te beantwoorden. Op deze manier kunnen we optimaal gebruikmaken van de tijd.

Hoe kom je in aanmerking voor een gratis contentsessie?

  • Klik op de onderstaande button om het vragenformulier in te vullen. Door het formulier te versturen meld jij je aan voor een content call.
  • Op de selectiedatum selecteer ik twee kandidaten.
  • Je ontvangt per e-mail een persoonlijk bericht of je bent geselecteerd.
  • We maken samen een afspraak voor een gratis sessie.
  • Je ontvangt per e-mail de uitnodiging voor een gesprek via Zoom.
Carin Heutinck is tekstschrijver bij Mieters bureau voor marketing en grafische vormgeving in Stadskanaal waar zij teksten schrijft om mensen met elkaar te verbinden

Wie ben ik?

Mijn naam is Carin en ik heb ruim vijftien jaar ervaring in het schrijven en redigeren van teksten voor bedrijven en instellingen. Van SEO-teksten om websites hoog in Google te laten scoren tot berichten op social media om van volgers koper te maken en ondernemingen zichtbaar te maken en te houden. Hiervoor heb ik diverse cursussen en masterclasses gevolgd. De kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, geef ik graag aan jou door!

Klanten van mij stonden soms versteld. Na het versturen van een nieuwsbrief kreeg een slijter binnen tien minuten zo een grote bestelling binnen, dat mijn klant direct nieuwe voorraad moest bestellen. Dat terwijl hij in eerste instantie het idee had dat het vermelden van acties hem alleen maar ‘gezeur’ zou opleveren.

Een andere klant belde, nadat een advertentie nog geen 24 uur op Facebook had gestaan, of ik deze wel wilde uitzetten. Er waren zo veel aanvragen binnengekomen dat ze niet wisten hoe ze deze allemaal moesten verwerken.

Wat zeggen anderen over mij?

“Ik heb Carin benaderd omdat de teksten op mijn zakelijke website echt niet meer bij me pasten. Carin werkte langer met een kennis van mij en die sprak vol lof over haar werkwijze. Dus toen ik een nieuwe tekstschrijver wilde inhuren wist ik meteen bij wie ik moest aankloppen. En ik ben heel blij met mijn keuze. En ook dat Carin de ruimte had om mij vrij snel van dienst te zijn. Na ons gesprek wist Carin precies wat ik nodig had om mijn doelgroep op de juiste manier aan te spreken. Ik ben heel tevreden over de nieuwe teksten en heb Carin haar werkwijze als heel plezierig ervaren.”

Santousha – Virtual Creatives

Carin heeft aan een paar woorden genoeg om over een saai onderwerp een mooie, pakkende tekst te schrijven.”

Marjan – Sisters Assurantiën