Content Coach

Wil je graag zichtbaar zijn, maar heb je geen inspiratie? Heb je het idee dat alles wat je wilt vertellen al is verteld? Vind je het moeilijk om jouw eigen producten/ diensten onder de aandacht te brengen?

 

Content maken om zichtbaar te zijn, hoeft niet moeilijk te zijn. Het is juist leuk! Dat het leuk is, dat laat ik je graag zien.

Ik begeleid en ondersteun ondernemers die hun eigen content willen schrijven, maar geen inspiratie hebben of niet weten waar te beginnen.

 

Voor wie is de Content Coach?

De Content Coach is er voor jou, als jij meer klanten wilt bereiken, meer omzet wilt genereren en jouw zichtbaarheid wilt vergroten!

Als ondernemer is het belangrijk om (online) zichtbaar te zijn. Je wilt je producten en/of diensten onder de aandacht brengen bij jouw potentiële klanten. Steek je geen tijd in jouw zichtbaarheid, dan weet je zeker dat je ook niet wordt gevonden. Dat is toch zonde! Daarom ben je toch geen ondernemer geworden?

Of je nu een starter bent of al veel ervaring hebt, ik ben er voor jou!

Hoe helpt de Content Coach jou?

Als ondernemer ken jij als geen ander de markt, weet je waar jouw product/dienst toe in staat is en weet je waar de behoeften van jouw klanten liggen. Om jouw bedrijf, product en of dienst in de spotlights te zetten, sta ik voor jou klaar! Dat kan door bepaalde taken voor jou uit handen te nemen, zoals het schrijven van socialmediaposts, een blog of een salespagina, maar ook door jouw teksten te redigeren. Jij schrijft de tekst(en) en ik fine tune ze door bijvoorbeeld andere woorden te gebruiken, de opbouw te wijzigen of te adviseren waar en wanneer de tekst(en) te publiceren.

Je mag mij voor al jouw hulpvragen over schrijven, inplannen en plaatsen van teksten inschakelen. Vind je het prettig om een contentstrategie te hebben? Wil je jouw klanten beter in kaart hebben? Mijn kennis deel ik graag met jou.

Samen zorgen we ervoor dat jouw content staat als een huis!

De Content Coach is inzetbaar bij het schrijven van:

 • Website (SEO): homepage, Over mij, productpagina’s
 • Salespagina’s
 • Social media
 • Nieuwsbrieven
 • Blogs

Voordelen Content Coach

 

 • Meer klanten
 • Meer omzet
 • Meer zichtbaarheid
 • Consistent content posten
 • Tips, handvatten en inspiratie
 • Extra ogen die met jou mee kijken

Ben jij een ondernemer die het leuk vindt om zelf content te schrijven en een consistente stroom aan klanten wilt genereren?
Vind je het moeilijk om over je eigen bedrijf en/of producten te schrijven?
Ben je op zoek naar inspiratie en wil je een eigen unieke schrijfstijl creëren?

Dan is ondersteuning van de Content Coach zeker iets voor jou!

Carin Heutinck is tekstschrijver bij Mieters bureau voor marketing en grafische vormgeving in Stadskanaal waar zij teksten schrijft om mensen met elkaar te verbinden

Wie ben ik?

Mijn naam is Carin en ik heb ruim vijftien jaar ervaring in het schrijven en redigeren van teksten voor bedrijven en instellingen. Van SEO-teksten om websites hoog in Google te laten scoren tot berichten op social media om van volgers koper te maken en ondernemingen zichtbaar te maken en te houden. Hiervoor heb ik diverse cursussen en masterclasses gevolgd. De kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, geef ik graag aan jou door!

Klanten van mij stonden soms versteld. Na het versturen van een nieuwsbrief kreeg een slijter binnen tien minuten zo een grote bestelling binnen, dat mijn klant direct nieuwe voorraad moest bestellen. Dat terwijl hij in eerste instantie het idee had dat het vermelden van acties hem alleen maar ‘gezeur’ zou opleveren.

Een andere klant belde, nadat een advertentie nog geen 24 uur op Facebook had gestaan, of ik deze wel wilde uitzetten. Er waren zo veel aanvragen binnengekomen dat ze niet wisten hoe ze deze allemaal moesten verwerken.

Wat zeggen anderen over mij?

“Ik heb Carin benaderd omdat de teksten op mijn zakelijke website echt niet meer bij me pasten. Carin werkte langer met een kennis van mij en die sprak vol lof over haar werkwijze. Dus toen ik een nieuwe tekstschrijver wilde inhuren wist ik meteen bij wie ik moest aankloppen. En ik ben heel blij met mijn keuze. En ook dat Carin de ruimte had om mij vrij snel van dienst te zijn. Na ons gesprek wist Carin precies wat ik nodig had om mijn doelgroep op de juiste manier aan te spreken. Ik ben heel tevreden over de nieuwe teksten en heb Carin haar werkwijze als heel plezierig ervaren.”

Santousha – Virtual Creatives

Carin heeft aan een paar woorden genoeg om over een saai onderwerp een mooie, pakkende tekst te schrijven.”

Marjan – Sisters Assurantiën