Content Adviestraject

Lukt het maar niet om klanten aan je te binden? Steek je veel tijd in het schrijven van berichten voor social media, maar ontstaat er geen interactie? Krijg je geen aanvragen via jouw e-book of salespagina? Zit je uren naar het beeldscherm te staren zonder een woord te hebben getypt?

Heel frustrerend! Zeker als je ziet dat jouw concurrent de ene naar de andere klant binnenhaalt. 

 

Herkenbaar?

Je hoeft geen ervaren tekstschrijver te zijn om teksten te kunnen schrijven. Iedereen kan schrijven, als je maar weet voor wie je schrijft en wat jouw boodschap is. Uiteindelijk gaat het erom dat de lezer zich voelt aangesproken. Je moet hem of haar weten te triggeren. Hoe je dat doet? Dat leer ik jou!

Geloof mij, ook jij kan schrijven!

 

 

 

Voor wie is het programma geschikt?

Dit programma is voor ondernemers die hun eigen content willen schrijven en zelf een consistente stroom aan klanten willen genereren. Ze willen zelf creatief zijn en de regie houden over het verspreiden van de content. Door hun eigen unieke schrijfstijl creëren deze ondernemers meer (online) zichtbaarheid.

Wil jij…

 • Klanten aantrekken met jouw eigen teksten?
 • Plezier hebben in het schrijven van content?
 • Een helder plan hebben voor het creëren van content?
 • Met focus content schrijven?
 • Teksten schrijven die jouw bedrijf laten groeien?

Wat levert het programma jou op? 

 • Een duidelijk plan om jouw boodschap helder te verwoorden.
 • Meer klanten.
 • Meer omzet.
 • Meer online zichtbaarheid.
 • Handvatten om te schrijven.
 • Actie en flow. Schrijven is leuk!

 

 

Meld je aan!

Zie jij het al helemaal zitten om straks je eigen waardevolle content te schrijven én daar ook nog eens klanten mee krijgt? Dan is het zeker de moeite waard om je aan te melden voor dit 1-op-1 coachingprogramma. Het mooie is: je kunt direct starten!

Het programma duurt 12 weken en zit bomvol tips en tricks om jouw eigen copywriting naar een next level te tillen. We hebben contact middels Google Hangout. Je mag mij altijd mailen en appen. Van maandag tot en met vrijdag ontvang je binnen 24 uur een reactie van mij. Ik denk en kijk graag met je mee om jouw teksten verder aan te scherpen. Aan het eind van dit programma staan jouw teksten als een huis en kun je ze laten lezen aan jouw toekomstige klanten.

Heb je interesse om aan dit programma deel te nemen?
Boek een vrijblijvende call om te kijken of er een goede match is. Ik vind het belangrijk dat jij jouw doel haalt. 

 

 

Iedereen kan schrijven!

Klanten zeggen vaak tegen mij dat ze niet kunnen schrijven. Iedereen kan schrijven. Je moet er wel even tijd voor vrijmaken. Dat geldt voor zo veel dingen. Mensen nemen ook lessen om te leren gitaarspelen, schilderen of koken. Het gaat er vooral om dat je schrijven leuk vindt. Iets dat je leuk vindt, dat wil je graag leren. Hoe moeilijk soms ook.

Vind je schrijven leuk? Krijg je de juiste woorden niet op papier? Dan is dit programma op jouw lijf geschreven! Na onze 1-op-1-calls is het schrijven van eigen teksten geen probleem meer voor jou. Je weet hoe jij jouw eigen woorden op een mooie, pakkende manier moeiteloos op papier zet.

Iedereen kan schrijven. Ook jij!

 

 

Kosten: 599,- excl. btw

(betalen in 3 termijnen ook mogelijk)

Het programma ‘Schrijf je eigen teksten’ duurt 12 weken. In deze 12 weken leer jij jouw eigen teksten te schrijven.
 We starten met een kick off call van 1 uur, waarin we jouw doel of doelen voor dit programma gaan opstellen.
 Daarna volgen zes calls van ieder 30 minuten, die jij zelf mag inplannen.

Carin Heutinck is tekstschrijver bij Mieters bureau voor marketing en grafische vormgeving in Stadskanaal waar zij teksten schrijft om mensen met elkaar te verbinden

Wie ben ik?

Mijn naam is Carin en ik heb ruim twaalf jaar ervaring in het schrijven van teksten voor bedrijven en instellingen. Van SEO-teksten om de website hoog in Google te laten scoren tot berichten op social media om de klant en de onderneming zichtbaar te maken en te houden. Hiervoor heb ik diverse cursussen en masterclasses gevolgd. De kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, geef ik graag aan jou door!

Klanten van mij stonden soms versteld. Na het versturen van een nieuwsbrief kreeg een slijter binnen tien minuten zo een grote bestelling binnen, dat mijn klant direct een nieuwe voorraad moest bestellen. Terwijl hij in eerste instantie het idee had dat het vermelden van acties hem alleen maar ‘gezeur’ zou opleveren.

Een andere klant belde, nadat een advertentie nog geen 24 uur op Facebook had gestaan, of ik deze wel wilde uitzetten. Er waren zo veel aanvragen binnengekomen dat ze niet wisten hoe ze alle aanvragen moesten verwerken.

Dit kan jij ook! Daar gaan we tijdens het programma samen mee aan de slag.

Wat zeggen anderen over mij?

“Ik heb Carin benaderd omdat de teksten op mijn zakelijke website echt niet meer bij me pasten. Carin werkte langer met een kennis van mij en die sprak vol lof over haar werkwijze. Dus toen ik een nieuwe tekstschrijver wilde inhuren wist ik meteen bij wie ik moest aankloppen. En ik ben heel blij met mijn keuze. En ook dat Carin de ruimte had om mij vrij snel van dienst te zijn. Na ons gesprek wist Carin precies wat ik nodig had om mijn doelgroep op de juiste manier aan te spreken. Ik ben heel tevreden over de nieuwe teksten en heb Carin haar werkwijze als heel plezierig ervaren.”

Santousha – Virtual Creatives

Carin heeft aan een paar woorden genoeg om over een saai onderwerp een mooie, pakkende tekst te schrijven.”

Marjan – Sisters Assurantiën

FAQ

Veelgestelde vragen

Moet ik kunnen schrijven?

Nee, je hoeft geen teksten te kunnen schrijven. Dat leer ik jou graag, zodat je straks jouw eigen teksten schrijft.

Ik ben al copywriter/tekstschrijver. Is het programma dan nog wel zinvol voor mij?

Ja, vooral wanneer je nog weinig klanten hebt, jouw website nog niet vindbaar is in zoekmachines of wanneer je nog niet zichtbaar bent op social media. Dit programma kan jou daar zeker bij helpen.

Kan ik het programma ook volgen als ik hier mijn eigen klanten mee wil helpen?

Ja. De inhoud van het programma in combinatie met mijn persoonlijke coaching zorgen ervoor dat jij voor altijd de skills hebt om teksten voor jezelf te schrijven. Daarnaast ben je ook succesvol voor jouw klanten, omdat jij weet wat wel en niet werkt bij het schrijven van teksten.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja. Het is mogelijk om in drie termijnen van €200,00 (excl. btw) te betalen. Wanneer je hiervoor kiest, ga je ermee akkoord dat de eerste factuur bij aanmelding wordt toegestuurd. De andere twee facturen ontvang je aan het begin van de opeenvolgende twee maanden.

Wanneer start het programma?

Je kunt per direct starten.

Hoelang duurt het programma?

Het programma duurt 12 weken. Gedurende deze weken hebben wij 7 contactmomenten die jij zelf mag inplannen (inclusief de kick-off call).

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met mij op door een e-mail te sturen naar: carin@mieters.nl.

aanmelden

Content Adviestrajecet

Ja, ik wil graag kennismaken!

Privacyverklaring